Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Saigon Baigur Premium Dry Gin 0,7L 43%

Cikkszám: KB0096
Nem értékelt
Saigon Baigur Premium Dry Gin 0,7L 43%
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 1.990 Ft

Leírás

Ez a gin a Vietnam által kínált legjobb növényfajták ünnepe, a sűrű északi dzsungelekből származó fekete kardamom, a Hanoi fővárosában termesztett ritka Buddha's Hand citrusfélék, az Annamite-hegységből származó Saigon Cinnamon és lótuszvirág alkotják. 

Vietnám zord terepei és hihetetlen sokszínűsége ihlette, és 2 év kísérletezés után az alapítók megalkottak egy olyan szókimondó gint, amely semmihez sem hasonlítható: a Saigon Baigur, a világ egyetlen ginje friss, gőzzel átitatott lótuszvirággal és fekete kardamommal.

A Baigur név a környék első ismert településének, egy kis hal- és fűszerkereskedő helynek a nevéből származik. A Saigon Baigur név a környék fűszer- és botanikai kereskedelmének több mint 1000 éves hagyománya előtt tiszteleg.

A Saigon Baigur sárkány szimbólumot jelenít meg. Ez a helyi mitológiai lény nemcsak a hatalmat és a jólétet képviseli, hanem esőt is hoz, ezért a sárkány elengedhetetlen a mezőgazdasághoz és a ginben használt növényi anyagokhoz. Az üveget pedig, ennek a legendás lénynek a pikkelyei ihlették.

Paraméterek

Alkoholtartalom 43%
Űrtartalom 0.7L
Stílus Dry Gin
Ízprofil Borókás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!