Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A legjobb ajándékok koktélrajongóknak – Főszerepben a gin

A legjobb ajándékok koktélrajongóknak – Főszerepben a gin
Az ajándékvásárlás kreativitást igényel. Főleg, ha egy koktél- vagy ginrajongót szeretnél meglepni, akinek nemcsak finom hozzávalókat, hanem élményt is ajándékoznál. 

A nagy ünnepi hajrában nem mindig jut idő arra, hogy kellően kidolgozhassuk a karácsonyi ötletek listáját. Ha a gin tonic és koktélok szerelmeseiről van szó, nem muszáj megállni a recepteskönyveknél – és azt is mindjárt látni fogod, miért.

 

Csináld magad szett

 

A ginekben az a legjobb, hogy legtöbbször kézművesek – sőt, akár otthon is elkészíthetők! A kotyvasztáshoz pedig nem is kell más, mint egy tégely szárított boróka, gabonaszesz és egy kis türelem. A Make Your Gin szett a szeszes italon kívül mindent megad a feltalálás élményéhez. A gines üvegeken és a ginhez elengedhetetlen borókabogyókon kívül további kilenc különleges fűszert, szűrőt és recepteket is adnak a csomaghoz.

 

karacsonyi_ajandek_meglepetes_otlet_gin_koktel

 

Forrás: Pinterest

 

Egyedi pohárkészlet

 

Az igazi italélmény a minőségi alapanyagoknál kezdődik, de egy jó pohár nélkül szinte mit sem ér. A ginekhez leggyakrabban tumbler poharat ajánlanak, hiszen az összeszűkülő pohárszáj kihangsúlyozza az aromákat és a pohár fenekében sok jég elfér. Mi például ezekbe a kézzel fújt, stílusos Nude kristálypoharakba vagyunk szerelmesek.

 

karacsonyi_ajandek_meglepetes_otlet_gin_koktel

Forrás: Nude Glass

 

Gin tonic útmutató

 

Nem kell se könyv, se szeminárium ahhoz, hogy otthon is elkészíthető legyen a tökéletes G&T. A megfelelő fűszerpárosítások akár egy modern, letisztult poszteren is szuper ajándékként tudnak szolgálni.

 

karacsonyi_ajandek_meglepetes_otlet_gin_koktel

Forrás: Etsy

 

Stílusos shaker

 

A gin tonicot mixelni, míg a koktélokat gyakran shake-elni szokás. Így hát a minőségi italok elkötelezettjeinnek nem hiányozhat a felszereléséből egy elegáns shaker sem!

 

karacsonyi_ajandek_meglepetes_otlet_gin_koktel

Forrás: Pinterest

 

Díszdobozos italválogatás

 

A gint sokan fogyasztják önmagában, de a legtöbben tonikkal elkeverve szeretik. A megfelelő tonik összepárosítása a megfelelő ginnel azonban nem egyszerű feladat, hiszen ahogy minden ginnek, úgy minden toniknak is saját személyisége van, amik nem mindig passzolnak egymáshoz. Ha biztosra akarsz menni, utazz rá az italválogatásokra, amiket letisztult díszdobozban is megkaphatsz!

 

karacsonyi_ajandek_meglepetes_otlet_gin_koktel

Forrás: Ginshop

 

Végezetül pedig megnyugtatunk: a legkevésbé sem vagy elkésve az ajándékvásárlással, ráadásul csak egy kattintásra vagy a tökéletes meglepetésektől!

Tartalomhoz tartozó címkék: Gin