Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

5 budapesti bár, ahol mennyei gin tonicot készítenek

5 budapesti bár, ahol mennyei gin tonicot készítenek

Gin tonicot sok helyen rendelhetsz, de a mögötte rejlő szakértelmet, a megfelelő párosítást és fűszerezést már közel sem mindenhol kapod meg. A legfinomabb G&T nyomába eredtünk Budapesten...

...és találtunk is néhány kiváló vendéglátóhelyet, ahol igazán minőségi gin tonic felhozatallal találkozhatsz. Kukkants be velünk a legmenőbb budapesti bárokba!

 

Barside

 

A város szívében, a Madách téren található kis bár a koktélrajongók egyik legkedveltebb helye. A Barside magasan képzett bartendereitől nemcsak azt kértheted, ami az itallapon van, hanem a hangulatodnak megfelelő koktélt is elkészítik számodra. És ha már gin tonic: gin- és tonikválasztékuk kirívóan prémium.

 

budapest_bar_gin_tonic

Forrás: Szeretlek Magyarország

 

High Note Skybar

 

A pár éve megnyílt Aria Hotel a Bazilika tőszomszédságában foglal helyet, és bohém enteriőrjével fekete bárány az ötcsillagos szállodák között – jó értelemben. Hol máshol is helyezkedne el a szintén magas minőséget képviselő, de kellően játékos High Note Skybar, ha nem az Aria tetején? A fantasztikus kilátást biztosító bárban a legjobb cukrászok, séfek és bartenderek dolgoznak együtt a felejthetetlen ízorgiáért. A gin tonicod pedig olyan világelső alapanyagokból készítik el, mint a Hapusa gin vagy a Fentiman’s tonic.

 

budapest_bar_gin_tonic
Forrás: Twitter

Hotsy Totsy Budapest

 

Akárki is találta ki a földalatti bár és egyben barber shop ötletét, biztosan ért a vendéglátáshoz. A ‘20-as évek New York-i mulatozóit megidéző helyszín nemcsak az egyik legfelkapottabb budapesti koktélbár, hanem talán a legtöbb kitüntetéssel rendelkező is. A Hotsy Totsy célközönsége a férfiak, akik az elsőszámú szépítkezésen túl egy finom ital mellett szeretnék kiereszteni a fáradt gőzt. Az italkínálat folyamatosan változik, de a gin tonic állandóan kiváló.

 

budapest_bar_gin_tonic

Forrás: 81font

 

Société Budapest

 

Budapest egyik legszebb műemlékvédelmi épületében található a Société. A bár és rendezvényhelyszín változatos receptekkel és italokkal várja vendégeit, akik a művészet és a gasztronómia határvonalát szeretnék kitapasztalni. A legalább 200 italkülönlegességet felvonultató bárrészben több mint két tucat világszínvonvalú ginből rendlhetsz G&T-t magadnak.

 

budapest_bar_gin_tonic

Forrás: Société Budapest

 

Boutiq’Bar

 

A Paulay Ede utcában megbújó Boutiq’Bar havi italkülönlegességekkel és kreatív itallappal veszi le vendégeit a lábukról. A külföldi szakmabeliek és a turisták számára sem ismeretlen vendéglátóhely kiváló bartenderekkel és nem kevésbé kiváló italfelhozatallal rendelkezik. Ha fiatalosságra és humorra vágysz, a Boutiq’ a te helyed!

 

budapest_bar_gin_tonic

Forrás: Restu

 

Szívesen kikevernél magadnak egy pohár eszmléletlen G&T-t? Erre tessék!

Tartalomhoz tartozó címkék: Gin tonic